Hotell Tomelilla

[box type=”shadow”]

Om Kåseholms Slott

Kåseholms Slott är beläget i ett levande godslandskap. Bo i ett av de vackra rummen på slottet och upplev en genuin slottsmiljö.

Slottet ligger i en vacker natur nordväst om Tomelilla, ca 22 km från Ystad och 60 km från Malmö. Beläget i rofyllda lantliga omgivningar, vacker natur och en spännande historisk miljö.

Varje rum på Kåseholms slott är individuellt inredda, har trägolv och egna badrum. Badrockar och badtofflor ingår i priset för att öka bekvämligheten. Vissa rum erbjuder även fritt trådlöst internet.
Cyklar kan hyras på plats för att upptäcka området. Personalen på hotellet rekommenderar gärna cyklings och vandringsleder i närheten.
Bara 25 minuter bort kan ni bada på Ystads Sandskogs stränder och endast 15 minuter bort hittar ni Tomelilla Golf Klubb.

[button link=”http://www.hotelspecials.se/hotels/kseholms_slott.html?utm_source=osterlen_micro” color=”green”] Boka Kåseholms Slott här![/button][/box]

 

 
[box type=”shadow”]

Stora Hotellet i Tomelilla

Stora Hotellet i Tomelilla är ett trestjärnigt hotell mitt i hjärtat av det vackra Österlen. Ett mysigt hotell med egen restaurang och nära till Hasse & Tage museet.

Centralt beläget vid Stora Torget i Tomelilla där du har gångavstånd till såväl bussar och tåg som affärer och service samt till Hasse & Tage museet.

Som gäst på Stora Hotellet har du möjlighet att välja boende utifrån dina önskemål och behov, från vandrarhem till minisvit och familjerum. Alla priser inkluderar frukostbuffé, liksom trådlöst internet.

[button link=”http://www.hotelspecials.se/hotels/stora_hotellet_i_tomelilla.html?utm_source=osterlen_micro” color=”green”] Boka Stora Hotellet i Tomelilla nu![/button][/box]

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *