Hotell Kristianstad

[box type=”shadow”]

Kong Christians Bed and Breakfast

Detta Bed & Breakfast ligger centralt beläget i hjärtat av Kristianstad och erbjuder prisvärt boende med frukost. I den egna puben och restaurangen kan du äta och dricka gott i en mysig miljö.

Hotellet hittar ni bara 25 meter från Lilla torg. Endast en fem minuters promenad till, till exempel Arenan.

De har sammanlagt 24 rum. Dusch och toalett finns lättillgängligt i korridoren. För större sällskap så finns även rum med våningssängar till ett bra pris.

[button link=”http://www.hotelspecials.se/hotels/kong_christians_bed_and_breakfast.html?utm_source=osterlen_micro” color=”green”] Boka Kong Christians Bed & Breakfast här![/button][/box]

 

 

 
[box type=”shadow”]

First Hotel Christian IV

First Hotel Christian IV ligger i hjärtat av Kristianstad. Den karakteristiska byggnaden från förra sekelskiftet inhyste ursprungligen en sparbank och det är anledningen till att restaurangens vinkällare är så lämpligt placerad i det gamla, rymliga bankvalvet.

Hotellet ligger i Kristianstads absoluta centrum med restauranger, shopping och sevärdheter alldeles utanför dörren.

De 86 bekväma rummen är individuellt inredda och har enastående stuckaturer i taket och naturligtvis alla moderna bekvämligheter.

[button link=”http://www.hotelspecials.se/hotels/first_hotel_christian_iv.html?utm_source=osterlen_micro” color=”green”] Boka First Hotel Christian här![/button][/box]

 

 

 

[box type=”shadow”]

Hotel Bishops Arms

Hotel Bishops Arms är ett hotell beläget mittemot Kristianstad Centralstation. Här finner du ett unikt hotell med inredning som för tankarna till den engelska landsbygden.

Hotel Bishops Arms ligger centralt beläget på Västra Boulevarden 7 i Kristianstad mittemot Centralstationen. Här har du enkel tillgång till shopping, kultur och nöjen.

Hotellet har 26 rum som är trivsamt och bekvämt inredda för både vila och arbete.

På Hotel Bishops Inn kan du även njuta av vällagad mat i deras restaurang The Bishops Arms. Det är där du checkar in när du anländer vid hotellet.

[button link=”http://www.hotelspecials.se/hotels/hotel_bishops_arms.html?utm_source=osterlen_micro” color=”green”] Boka Hotel Bishop Arms här![/button][/box]

 

 

 

[box type=”shadow”]

Tomarp Gårdshotell

Tomarp är unikt. Vackert beläget vid Råbelövssjön knappt 15 km från Kristianstad och omgiven av fruktodlingar, hagmark och bokskogar, ligger gården som får varje hjärta att klappa fortare.

Hotellet ligger vackert beläget vid Råbelövssjön knappt 15 km nordöst om Kristianstad.

Oavsett om det gäller en konferens eller en weekend på tu man hand, på Tomarp blir man som gäst väl omhändertagen och lindad in i den mjukaste bomull. Njutning, inspiration och kreativitet är Tomarps ledstjärnor!

Hotell och restaurangverksamheten drivs av krögarparet Therese och Anders Nilsson med betoning på den totala upplevelsen av maten, boendet och miljön.

Fastigheten som omfattar 70 ha är som en jättestor trädgård vackert belägen vid Råbelövssjön. Nästan hälften av marken är skog men brukas med ambitionen att kunna bjuda besökaren på en fantastisk naturupplevelse året runt.

[button link=”http://www.hotelspecials.se/hotels/tomarp_gardshotell.html?utm_source=osterlen_micro” color=”green”] Boka Tomarp Gårdshotell här![/button][/box]

 

 

 

24 tankar om “Hotell Kristianstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *